Kahdelle Suomen suosituimmalle englantilaiselle jalkapalloseuralle omat kirjat!

Suomen suosituimmat valioliigajoukkueet ovat perinteikkäät Liverpool FC ja Manchester United – tai Manchester United ja Liverpool FC. Kun Sami Hyypiän tähdittämä Liverpool kohtasi Valkeakosken Hakan, Olympiastadion täyttyi Liverpoolin suomalaisista kannattajista.

Kannattajien kirjat esittelevät kiinnostavien knoppien lisäksi seurojen legendaariset pelaajat ja unelmakentälliset. Virittäydy Valioliigan ratkaisevalle toiselle puoliskolle lukemalla seurojen ikimuistoisimmista hetkistä tai spekuloi tulevia pelaajahankintoja seurahistorian kalleimpien pelaajien listaa tutkien.

Kuka Liverpool-pelaaja teki Anfield Roadilla Valioliigan nopeimman hattutempun? Kuuluvatko Sami Hyypiä ja Jari Litmanen Liverpoolin kautta aikojen parhaiden ulkomaalaispelaajien kentälliseen?

Kuka legendaarinen ranskalaispelaaja kuvaili aikaansa ManU:ssa täydelliseksi avioliitoksi? Entä kuka ei tullut Old Traffordille ainakaan teetä keittämään?