Arne & Carlos ja Molla Mills ovat loppuumyydyn käsityö- ja hyvinvointiristeilyn tähtiä!

Ensi viikolla starttaavan, jo kesällä loppuunmyydyn käsityö- ja hyvinvointiristeilyn tähdet Arne & Carlos ja Molla Mills ovat tavattavissa ristelyn tiedotustilaisuudessa Silja Serenadella torstaina 26.9. klo 14–15. Risteilyn järjestävät Burda-lehti ja Novita Oy.

Tiedotustilaisuuteen 
pyydetään ilmoittautumaan maanantaihin 23.9. klo 16 mennessä osoitteeseen marianne.koskimies@burdastyle.fi.

Arne & Carlos tulivat tunnetuiksi Joulupallot-kirjastaan, joka julkaistiin 2011. Sen jälkeen miehiltä on julkaistu suomeksi jo kolme muutakin neulontakirjaa: Pääsiäiskoristeet (2012), Neulotut nuket (2012) ja Neulo kesä kotiisi (2013).


Molla Millsin huippusuosittu Virkkuri-kirja julkaistiin keväällä 2013, ja siitä on otettu jo kolmas painos.