Muista isää kirjalahjalla

Isänpäivä on 10. marraskuuta. Nemolta löytyy runsaasti erilaisille isille sopivia lahjakirjoja.

Elokuvan ystävää hemmotellaan Terry O’Neillin uutuuskirjalla. Kaikki Bondista on komea teos täynnä upeita kuvia ja kiehtovia tarinoita klassikkoelokuvien kulisseista. Tutustu kirjaan tarkemmin täällä.

Vannoutuneelle urheiluhullulle sopii 1000 jalkapallopaitaa, joka esittelee lajin mielenkiintoista historiaa peliasujen kautta. Puolensa valinneelle käy erinomaisesti myös Arsenal. Kannattajan kirja.

Tiedonjanoinen isä arvostaa ajankohtaista Musta orkidea -kirjaa, joka käsittelee ilmastonmuutosta koukuttavan narratiivin keinoin. Luovan prosessin tunteet puolestaan auttaa keskeneräisten projektien parissa kamppailevia isiä.

Haamuvoimistelu ja Sinustako arkkitehti LEGO-palikoilla? ovat nappiosumia lapsenmielisille herroille. Ketjujumppa ja palikoiden pinoaminen ovat juuri sopivia tapoja rentoutua ja tarjota aivoille toisenlaisia virikkeitä arjen kiireiden keskellä.

Soppakauhaa pelkäämätön isä ilahtuu uusista resepteistä, joita tarjoaa brittikokki Jez Felwick Suuressa lihapullakirjassa. Lue lisää täältä.