Molla Mills tähdittää käsityömessuja Tampereella 15.–17.11.

Virkkuri-kirjan tekijä Molla Mills on tänä viikonloppuna järjestettävien, pohjoismaiden suurimpien käsityömessujen tähtiesiintyjä. Molla vetää messuilla virkkauskerhoa perjantaina ja lauantaina kello 13.00 alkaen. Mollan voi tavata esitysten jälkeen Idealavan viereisellä Novitan osastolla sekä messujen aikana myös Palonin osastolla. Suomen Kädentaidot -tapahtuma järjestetään Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa 15.–17.11. Lue lisää: http://www.kadentaidot.fi/

Molla Millsin huhtikuussa ilmestynyt kirja on vastikään tehnyt historiaa: Virkkuri on ensimmäinen suomalainen itsenäisen suunnittelijan käsityökirja, jonka käännösoikeudet on myyty koko englanninkieliseen maailmaan. Suomessa siitä on lyhyessä ajassa otettu kolme painosta. Mollan toinen kirja ilmestyy keväällä 2014.