Pakkaa lastenkirjat pukinkonttiin

Onko täällä kilttejä lapsia? Nemolla on jokaiselle sopiva kirjalahja!

Kaikista pienimmät ilahtuvat katselu- ja tunnustelukirjoista Tunnetko värit? ja Tunnetko numerot?, joissa opitaan helppoja väri- ja lukusanoja. Myös suositun Missä on -sarjan jättikokoinen uutuus Missä on Tyrannosaurus? viihdyttää tuntikaupalla.

Nappilahjoja askartelusta pitäville lapsille ovat Lili Chantilly -käsilaukkukirjasarjan uusi Ponit ja pikkuhevoset sekä Pieni taiteilija -kirjat, joissa piirretään ja maalataan ihmisiä ja eläimiä eri tekniikoilla. Tee itse pikselitaidetta! ja Sinustako arkkitehti LEGO-palikoilla? tarjoavat kekseliäitä ideoita ja välineitä piirrustuslehtiön ulkopuolella harjoitettaviin askarteluprojekteihin.

Futisfania lahjotaan värikkäällä pelipaitahistoriikilla 1000 jalkapallopaitaa tai suosikkijoukkueen virallisella kannattajan kirjalla, Liverpool, Manchester United tai Arsenal.

Älä unohda myöskään hauskoja Tuhat sanaa -kielenoppimiskirjoja! Valikoimasta löytyvät jo suomi, ruotsi, englanti, ranska, saksa, espanja, italia, portugali, viro, venäjä, kiina ja arabia.