Nemon ensimmäinen kevään kirja Bodylicious jo kaupoissa!

Sulata joulukinkku ja tähtitortut aloittamalla heti treenit uuden Bodylicious-kirjan neuvoilla!

Suositut ruotsalaiset bloggaajat Sofi Fahrman ja Julia Fors ovat koonneet tuoreeseen kirjaansa kaikki parhaat vinkit terveen ja vahvan vartalon saavuttamiseksi ja ylläpitämiseksi. Newyorkilaistuneet naiset harjoittavat kuntoaan Hollywood-tähtien tyyliin ja tietävät, mikä todella toimii ja mikä ei.

Ota kirjan yksinkertaiset ja tehokkaat liikkeet haltuun omaan tahtiisi tai tykitä tosissasi kolmen viikon bikini bootcamp -ohjelman avulla. Mitään välineitä ei tarvita, vaan kaikki harjoitteet onnistuvat vaikka lenkkipolun varrella. Treeniä tukee tasapainoinen ja riittävä ruokavalio, jonka resepteillä ei tarvitse nähdä nälkää tai tyytyä kaninruokaan. Elinvoima on avainsana!

Bodylicious on myös nappilahja terveystietoiselle nautiskelijalle, joka pitää itsestään huolta.

Lue lisää kirjasta täältä.