Koukuttava crossfit nyt kirjana

Crossfit on kaikkialla! Alun perin Yhdysvalloissa kehitetty laji on rantautunut Suomeen ryminällä. Nemon tuore kirja Crossfit. Kuinka monipuolinen harjoittelu palautti kykyni juosta vie lajin syövereihin, paljastaa kiinnostavia treenitarinoita ja auttaa suunnittelemaan omaa kunto-ohjelmaa neuvomalla tärkeimpiä liikkeitä ja käsitteitä.

Treenin toiminnallisuuteen, vaihtelevuuteen ja korkeaan intensiteettiin perustuva laji sopii kaikille iästä, sukupuolesta ja kunnosta riippumatta. Aikuisten leikkirataa muistuttava riisuttu sali houkuttelee kuntoilijaa kokeilemaan omia rajojaan aivan toisella tavalla kuin monimutkaisten laitteiden täyttämä tavallinen punttis. Crossfit-kirjan tekijä, entinen maratoonari T. J. Murphy aloitti harjoittelun epäluuloisena, sillä vuosien varrella juoksu oli vammauttanaut hänen polvensa ja selkänsä vakavasti. Kirjassa hän kertoo siitä, kuinka liikunnan ilo löytyi uudelleen ja kuinka hän crossfitin avulla pääsi elämänsä kuntoon.

Kuluvan vuoden kasvavaksi joukkoliikuntatrendiksi ennustetaan crossfittiä. Crossfitin ideaalina on urheilijan perikuva, joka on samanaikaisesti voimistelija, painonnostaja ja juoksija.
– Lena Nelskylä, Helsingin Sanomat 16.1.2014

Lue lisää kirjasta täältä.