Tule tänään virkkaamaan Mollan kanssa!

Tule mukaan virkkaamaan VIRKKURI-kirjan tekijän Molla Millsin kanssa Makkaratalon POP UP ILOon tiistaina 27.5. klo 12-20. Mollan johdolla opit, miten aloitat oman koukuttavan virkkuutyösi. Käytettävissäsi on erilaisia lankoja ja käsityökirjoja inspiraatioksi.

Voit myös ostaa oman VIRKKURI-kirjasi tapahtumasta tai verkkokaupastamme, ja aloittaa kesäkäsityöt samantien. Voit myös ottaa mukaan jo aloittamasi työn! Voit myös tulla vain katsomaan, ei virkkuupakkoa!

VIRKKURI-näyttelyssä voit tutustua suositun virkkauskirjan mallitöihin. Esillä on myös uusia, julkaisemattomia virkkuumalleja.

POP UP ILO sijaitsee Makkaratalon City Centerin toisessa kerroksessa Helsingin rautatieasemaa vastapäätä. Vapaa pääsy, lämpimästi tervetuloa!
Lue lisää tapahtumasta Facebookista.