Loihdi suomalaisista sienistä herkkuja italialaisittain!

Odotettu kirja Suomalaisia sieniruokia italialaisella otteella on ilmestynyt! Tämä sieniruokien ystävän kirja tarjoaa uuden näkökulman tuttuihin suppilovahveroihin, herkkutatteihin ja korvasieniin. Kirjailijat Ina Ruokolainen ja Lia Gasbarra ovat ystävykset, joita yhdistää intohimo sieniherkkuihin.

Kirjassa muun muassa Kotilieteen kirjoittava lahtelainen toimittaja Ina Ruokolainen ja Espooseen kotiutunut italialainen Lia Gasbarra yhdistävät omien ruoka- ja sienikulttuuriensa parhaat puolet lukijan eduksi.

Maistuisiko esimerkiksi herkkutatticarpaccio, lämmin kantarelli-ohrasalaatti tai herkkutatti-pähkinätäytteiset kaalikääryleet? Mukana on myös nopeasti valmistuvia – ja katoavia – reseptejä kuten paistetut kanttarellit, tatticrostinit tai korvasienet parsan kera.