Elaine N. Aronin uusi kirja käsittelee erityisherkkyyttä parisuhteessa

Elaine N. Aronin teos Erityisherkkä ihminen (Nemo 2013) on herättänyt valtavaa kiinnostusta ja ollut ilmestymisestään lähtien kirjakauppojen ja kirjastojen myynti- ja lainauslistojen kärjessä.

Aronin uutuus Erityisherkkä ihminen ja parisuhde käsittelee tutkimustiedon ja tekijän oman kokemuksen valossa rakkautta ja seurustelua erityisherkän näkökulmasta. Kirja tarjoaa käytännönläheisiä neuvoja rakentavaan itsetutkiskeluun ja kumppanin ymmärtämiseen antaen paremmat eväät tasapainoisen suhteen tavoitteluun. Luonne- ja herkkyystestit auttavat kumppanin ja oman persoonallisuuden ja toimintamallien tunnistamisessa. Kirja on kirjoitettu parisuhteen näkökulmasta, mutta sitä voi soveltaa myös muihin ihmissuhteisiin.

Tutustu kirjaan täällä!

”Käsitys erityisherkkyydestä synnynnäisenä ominaisuutena on alkanut nousta keskusteluun Suomessakin sen jälkeen, kun yhdysvaltalaisen psykologin Elaine Aronin teos Erityisherkkä ihminen ilmestyi suomeksi viime vuonna. (…) Moni on löytänyt Aronin määritelmästä itsensä ja helpottunut: en olekaan outo ja viallinen. Herkkyys ei ole sairaus tai vamma eikä vaadi diagnoosia, mutta sen tiedostaminen voi auttaa ymmärtämään itseä ja jaksamaan paremmin.”
– Anna Tommola, Helsingin Sanomat 29.5.2014