Pakkaa Nemon upeat ruokakirjat pukinkonttiin

Odotettu Kaksi kokkia ja kemisti esittelee molekyyligastronomisen perinteen kiehtovia tuloksia ja reseptejä verraten niitä tavanomaisesti valmistettuun kotiruokaan. Ruokien takana ovat huippukokit Arto Rastas ja Tatu Lehtovaara, ja molekyylitason tulkkina meille tavallisille sopanhämmentäjille toimii kemisti Anu Hopia.

Muutamilta tontuilta on kuultu jo huhua, että myös Suomalaisia sieniruokia italialaisella otteella on toivottu joululahja. Reseptit säilyvät satokaudesta toiseen, ja erityisen tarpeellisia ovat kirjan mainiot vinkit säilöttyjen sienten hyödyntämiseen.

Raakaleipurin parhaat kakut– ja FODMAP. Vatsavaivat kuriin ruokavaliolla -kirjat ovat suuren suosionsa seurauksena menneet jo toiseen painokseen. Näiden terveellistä herkuttelua painottavien keittokirjojen resepteistä löytyy erityisesti joulun jälkimainingeissa laajalti kaivattu apu vatsan parempaan toimintaan ja turvotuksen vähentämiseen.

* Ilahduta lahjan saajaa käärimällä pakettiin kirjan lisäksi jokin siinä käytettävä raaka-aine tai mauste, kuten vaikkapa taateleita, tummaa suklaata tai vuorisuolaa! *