Tutustu kevään uutuuskirjoihin

Kevät 2015 banneri

Nemon kevät tarjoaa kotimaisia kaloja, hormoninhallintaa, meksikolaista ruokaa ja miesten pukeutumisohjeita!

Suomen kalat ilmestyy sopivasti Helsingin kalastusmessuille. Asiantuntevien kalamiesten Sakke Yrjölän, Hannu Lehtosen ja Kari Nybergin teos esittelee kaikki Suomessa vakituisesti asuvat kalalajit häikäisevän tarkkojen piirrosten kera.

Gretchen Rubinin suosittu Onnellisuusprojekti-kirja saa jatkoa. Tee siitä tapa käsittelee hyvien tottumusten viljelemistä ja huonojen kitkemistä. Kirjassa Rubin esittelee tarpeellisia strategioita toivottujen elämäntapojen omaksumiseen. Meksikolaista meksikolaisittain neuvoo laittamaan huipputrendikästä meksikolaista ruokaa alusta asti itse. Lähikaupan tuoreista raaka-aineista syntyy herkullisia tacoja, burritoja sekä raikkaan tulisia kastikkeita. Mukana myös parhaat jälkiruoat ja cocktailit!

Yhä useampi nainen vaihtaa jumppatunnit salitreeniin kuultuaan, että lihaskuntoharjoittelu on paras tie saavuttaa terve, vahva ja kiinteä vartalo. Naisten voimaharjoittelu valmiine ohjelmineen ja liikepankkeineen tarjoaa eväät kuntosaliharjoittelun aloittamiseen, ylläpitämiseen ja räätälöimiseen. Hormonitohtori kertoo, miten arkiset asiat, kuten asenne, ruokavalio, liikunta ja uni, vaikuttavat vaihdevuosi-ikäisen naisen hormonitasapainoon ja iän tuomiin kehon ja mielen muutoksiin. Kirja auttaa tekemään hyviä valintoja mahdollisimman onnellisen ja terveellisen elämän eteen joka päivä.

Kitaralla voi oppia säveltämään heti, kun osaa kolme sointua. Sävellä kitaralla auttaa aloittelevaa kitaristia tekemään itse lauluja ja inspiroi kokeneempaakin biisintekijää. Miehen paras ystävä kertoo, mitkä vaatekappaleet jokainen mies tarvitsee kaappiinsa ja kuinka niitä tulisi yhdistellä, jotta tuloksena olisi toimiva ja monipuolinen asusto. Mallina toimii New Yorkin paras poseeraaja, Bodhi-koira.

Pienet töppöset -kirja on täynnä supersuloisia virkkuumalleja pikkujaloille. Vauvoille virkataan kenkiä, sandaaleja ja saapikkaita, jotka jäljittelevät aikuisten jalkinemuotia.

Lastenkirjoissa vieraillaan eläinten kiehtovassa maailmassa ja opetellaan matikkaa hauskalla ja havainnollisella tavalla. Eläinten sukupuu esittelee lajit ja niiden tieteellisen luokittelun upeiden piirroskuvien tuella. The Sunday Times valitsi teoksen vuoden lastenkirjaksi 2014. Taittuuko matikka? -kirjan läpät ja luukut auttavat hahmottamaan esimerkiksi murtolukuja ja geometriaa.

Tutustu näihin ja muihin lastenkirjauutuuksiin tarkemmin täällä.