Virkkuri villitsee maailmalla!

Molla Millsin Virkkuri-sarja on valloittanut uuden mantereen: jo seitsemällä eri kielellä julkaistu ensimmäinen Virkkuri käännetään nyt myös Etelä-Koreassa. Juuri ilmestynyt kolmas Virkkuri puolestaan aloittaa maailmanvalloituksensa Yhdysvalloista – käännösoikeudet on myyty jo koko englanninkieliseen maailmaan.

Suomalainen muotoilija, käsityöyrittäjä ja kirjailija Mari Leppälä eli Molla Mills suunnittelee itse kaikki mallinsa ja kuosinsa. Millsin tunnistettava kädenjälki perustuu yksinkertaisella ja perinteisellä tekniikalla toteutettuihin graafisiin kuoseihin ja hauskoihin käytännön ideoihin. Sähköjohto saa mustavalkoraidallisen päällisen ja juomat kulkevat piknikille virkatussa tölkinkantimessa. Kirjoissaan Mills ohjeistaa vaihe vaiheelta, kuinka syntyy tyylikkäitä töitä osaksi asukokonaisuutta, kodin sisustusta tai ulkoilukäyttöä.

Tutustu Virkkuri-sarjan kolmeen ilmestyneeseen kirjaan täällä.