Virkkuri nyt myös koreaksi!

Maailmanlaajuisen virkkausbuumin aloittanut Virkkuri-kirja on nyt ilmestynyt myös Etelä-Koreassa. Suomalainen muotoilija, käsityöyrittäjä ja kirjailija Mari Leppälä eli Molla Mills on julkaissut Virkkuri-sarjassa tähän mennessä kolme kirjaa. Sarjan ensimmäinen osa on julkaistu jo kahdeksalla eri kielellä, kolmella eri mantereella.

Viimeisimpänä ilmestynyt sarjan kolmas kirja on myös myyty koko englanninkieliseen maailmaan. Miehillekin sopivia virkkaustöitä sisältävä Virkkuri 3. Virkkuutöitä kovaan käyttöön julkaistiin juuri Yhdysvalloissa.

Millsin valloittava kädenjälki perustuu yksinkertaisella ja perinteisellä tekniikalla toteutettuihin graafisiin kuoseihin ja hauskoihin käytännön ideoihin. Sähköjohto saa mustavalkoraidallisen päällisen ja juomat kulkevat piknikille virkatussa tölkinkantimessa. Kirjoissaan Mills ohjeistaa vaihe vaiheelta, kuinka syntyy tyylikkäitä töitä osaksi asukokonaisuutta, kodin sisustusta tai ulkoilukäyttöä.

Tutustu Virkkureihin täällä:

Virkkuri. Virkkuutöitä kotiin ja käyttöön

Virkkuri 2. Muotoja ja pintoja

Virkkuri 3. Virkkuutöitä kovaan käyttöön