Anu Hopialle on myönnetty tietokirjailijapalkinto

Suomen tietokirjailijat ry jakoi Helsingin Kirjamessuilla 29.10. vuoden 2016 tietokirjailijapalkinnot viidelle ansioituneelle kirjailijalle. Yksi heistä on Kemiaa keittiössä– ja Kaksi kokkia ja kemisti -kirjojen tekijä, elintarvikekehityksen tutkimusprofessori Anu Hopia.

Kun tieteen tekijöiden intohimona on selvittää ruoanvalmistuksessa tapahtuvien ilmiöiden syitä ja seurauksia, keittiömestareiden ja meidän kotikokkien intohimona on valmistaa herkullisia ruokalajeja. Anu Hopia on erinomainen esimerkki tutkijasta, joka on kansanomaistanut tieteen tuloksia meidän kaikkien iloksi.

Nemo onnittelee kaikkia palkittuja!

(Suomen tietokirjailijat ry:n tiedote.)