Marko Yrjövuoren tarina julki

Suomen menestyneimmän fysiikkavalmentajan ja urheiluhierojan, Marko Yrjövuoren, elämäkerta on ilmestynyt. Yrjövuori muistelee vauhdikasta aikaansa Hollywoodin kovimpien urheilijoiden taustajoukoissa peittelemättä myöskään kullankiiltoisen glamourelämän kääntöpuolta. Lue, miksi hän oli Kobe Bryantille ja koko Lakersille niin tärkeä, miten hän päätyi Los Angelesissa Tony Halmeen kämppikseksi, millaista oli Kardashianien juhlissa ja miksi hän päätti lopulta palata Suomeen.

Lauri Markkanen on vasta uransa alussa NBA:ssa, mutta hänellä voi jonain päivänä olla hallussaan arvokas muistosormus, joka annetaan Pohjois-Amerikan koripallomestaruuden kunniaksi. Toistaiseksi NBA:n sormusta kantaa vain yksi suomalainen, fysiikkavalmentaja Marko Yrjövuori. Hän sai korun vuonna 2009 ja toisen kerran seuraavana vuonna, kun Los Angeles Lakers uusi NBA:n mestaruuden.
Helsingin Sanomat 22.9.2017

Lue lisää kirjasta täällä.