Auton käyttö- ja huolto-opas naisille

Kaikki mitä olet aina halunnut tietää autoista, mutta et ole uskaltanut kysyä! Huumorintajuinen mutta käytännöllinen auton käyttö- ja huolto-opas naisille sisältää neuvoja auton valinnasta ja ostamisesta renkaiden ja sulkien vaihtoon, tarvittavista perustyökaluista rengaspaineiden mittaaminen, kojelaudan toimintoihin ja auton huoltotoimenpiteisiin. Se antaa turvallisuusohjeita, auttaa vianetsinnässä ja kertoo mitä tehdä, kun kaikki menee pieleen.

Tee loppu poikaystävien, aviomiesten, veljien ja muiden takapenkkikuskien ajamisesta! Tämän kirjan avulla jokaisesta naisesta voi tulla maanteiden kuningatar.

Kirjan suomalaisiin oloihin toimittanut Johanna Aarnio on harrastanut ikänsä autourheilua, hän on Autoliiton hallituksen varapuheenjohtaja ja ajaa itse kunnostamaansa kuplavolkkaria.

 

Kirjasta sanottua:

”Kaikki mitä olet aina halunnut tietää auton käytöstä ja huollosta! Nemokustannuksen ’Auton käyttö- ja huolto-opas naisille’ tarjoaa hyödyllistä tietoa myös miehille, esim. ohjeet renkaiden ja sulkien vaihtoon sekä vianetsintään.”
– Pekka Virtamo, Yhteishyvä

”Parasta tuoreessa naisille tarkoitetussa auton käyttö- ja huolto-oppaassa on sen asenne. Naisia ei vähätellä, vaikka autoon liittyvistä asioista puhutaankin selkokielellä ja sopivan perusteellisesti. Kaunis vaaleanpunainen kirja on käytännöllinen ja huumorintajuinen.”
– Leila Taunila, Etelä-Suomen Sanomat