Betoni – hauska harrastus

Skote Malena

Iske kätesi betoniin! Betoni on rehti ja helposti muotoiltavissa oleva, huipputrendikäs materiaali. Kirjan ohjeiden avulla voit tehdä betonista mitä vain: kukkaruukkuja, laattoja, mosaiikkiveistoksia, penkkejä, pöytätasoja ja paljon muuta.

Betonin pinnasta saa pehmeän kuin hiotun puun, kiiltävän kuin peilin tai karhean kuin veistetyn graniitin. Työ on yksinkertaista ja halpaa, eikä vaadi etukäteistaitoja. Betonista saa esineitä, jotka kestävät ulkona ympäri vuoden. Kirja antaa selkeät ohjeet 25 erilaiseen betonista tehtävään esineeseen ja neuvoo, kuinka järjestät ystävien kanssa työpajan pihalla tai vaikkapa kesämökillä.

”Betonin sekoittaminen ei ole sen kummempaa kuin sokerikakun leipominen. Eikä tekemiseen tarvita edes uunia”, Malena Skote kirjoittaa.

Kirjoittajalta on ilmestynyt myös kirja Mosaiikki – hauska harrastus (2008).

 

Kirjasta sanottua:

”Mallit ovat hauskoja ja työohjeet selkeitä. Kirja innostaa kokeilemaan ja mikä parasta, betonin valaminen on aika yksinkertaista ja edullista.”
Sinä osaat

”Kirja tulvii ideoita, käytännön neuvoja ja selkeitä kuvia. Skote vertaa betonin sekoittamista sokerikakun leipomiseen, se ei ole vaikeaa, eikä onnistumiseen tarvita edes uunia. … Tutustumisen arvoinen kirja.”
– Kirsi Hiekkala, Laukaa-Konnevesi 6.9.2007