Bodylicious. Näin saat unelmavartalon

Sofi Fahrman & Julia Fors

Aloita uusi terveellinen elämäntapa, jonka noudattaminen ei tunnu työltä vaan nautinnolliselta hemmottelulta. Unohda langanlaihan varren metsästäminen, keskity sen sijaan voimaan ja energiseen oloon. Upea ulkonäkö tulee kaupan päälle!

Bodylicious-kirjaan on koottu tehokkaimmat treeniliikkeet, jotka onnistuvat ilman kuntosalia ja erityisiä välineitä vaikka lenkkipolun varrella tai rantahiekalla. Kaikki harjoitteet neuvotaan yksitellen selkein ohjein ja kuvin, lihasryhmä kerrallaan. Liikkeistä on tehty myös valmiita treeniohjelmia, joiden ansiosta alkuun pääseminen on helppoa. Sokerina pohjalla on kolmen viikon Bikini Bootcamp -ohjelma, joka on nopea tapa valmistautua tärkeisiin juhliin.

Tehokasta treeniä tukee tasapainoinen ruokavalio. Monipuolisten reseptien lisäksi naiset antavat kullanarvoisia vinkkejä makeanhimosta ja cocktail-juhlista selviytymiseen ilman mässäilymorkkista. Näillä ohjeilla ei tarvitse nähdä nälkää tai tyytyä kaninruokaan! Hyvä olo näkyy ulospäin.

Tutustu Sofi Fahrmanin Sofis Snapshots -blogiin täällä ja Julia Forsin Wellness-blogiin täällä!

 

Kirjasta sanottua:

”Se on täällä (ja Cosmon toimitus pomppii innosta tasajalkaa)! I-i-ihana Sofi Fahrman ja Julia Fors paljastavat terveellisen ruokavalionsa parhaat reseptit ja treenit, joista nuo kropat on tehty. Kyllä, meillä on uusi raamattu.”
– AI, Cosmopolitan tammikuu 2014

”Pidät tästä, jos inspiroidut kauniista kalifornialaishenkisistä treenikuvista ja tahdot selkeät harjoitteluohjeet koko kropalle.”
– K-MK, Me Naiset Sport 1/2014

”On vähäkalorisia drinkkejä ja synninpäästöä repsahtelijoille. Rantatreenikuvat luovat sellaisen harhan, että Hollywoodia varten tässä itsekin hikoillaan.”
– HP, Kauneus & Terveys 2/2014

”Timmin vartalon voi saada, vaikka nauttii hyvästä ruoasta eikä asu kuntosalilla. Mahdoton ajatus? Ei, jos kysyy Sofi Fahrmanilta ja Julia Forsilta. Ruotsalaisbloggarit kirjoittivat treeni- ja ruokavaliovinkeistään kirjan, josta tuli maailmalla hitti. Heidän sanomansa on tämä: unohda laihdutus, hanki lihakset syömällä ja liikkumalla järkevästi.”
– Riina-Maria Metso, Anna 7/2014

Kuvia kirjasta

© Kustannusosakeyhtiö Otava

© Kustannusosakeyhtiö Otava

© Kustannusosakeyhtiö Otava