”Hei! Minä olen Boo. Tykkään lepäilystä, kivoista vaatteista ja hauskanpidosta. Kirjani kertoo pienen koiran elämästä suuressa maailmassa.”

Boo on valloittanut nappisilmillään kaikki, jotka sen katseen ovat kohdanneet. Maailman suloisimmalla koiralla on jo miljoona seuraajaa. Boo tuo hyvää mieltä kaikenikäisille koiraihmisille.

Katso liian söpöt linkit!

Boo esittäytyy.
Boo kamppailee urhoollisesti väsymystä vastaan.
Boo Facebookissa.

 

 

Kirjasta sanottua:
”Palleron kuvia katsellessa kyllä paatunenkin kyynikko heltyy. Onhan se aivan sairaan suloinen. Ja hyvänen aika, fotogeeninen kuin mikä.”
– Maarit Kangas, Länsi-Suomi, 14.2.2012.

”Söpöyden huippu
Hän on Boo, maailman suloisimaksi ja kuuluisimmaksi koiraksi mainittu. Boon maailmanlaajuinen maine alkoi, kun hänen turkkinsa takkuuntui, ja se piti leikata lyhyeksi. Omistaja kuvas pörröistä koiraansa erilaisissa asuissa ja laittoi videot YouTubeen. Pieni San Franciscossa asuva pomeranian eli kääpiöpystykorva hellytti kaikkien sydämet.”
– Mari Karttunen, Kodin Kuvalehti, 23.2.2012

”Boo – Maailman söpöin koira (Nemo) -valokuvakirja on söpöyden yliannostus. Oikeasti olemassa oleva koira näyttää pehmolelulta. Myös lemmikin tarina on hassu: Boon pitkä turkki meni niin helposti takkuun, että se oli nyrhittävä lyhyeksi. Lopputulos on veikeän animaatiomainen pallura. Gretchen LeMaistren kuvat ovat koomisen hellyttäviä, niille ei voi kuin hymyillä.”

– Saara Ritvos, Elle-lehden blogi, 15.2.2012

Kuvia kirjasta

© Kustannusosakeyhtiö Otava

© Kustannusosakeyhtiö Otava

© Kustannusosakeyhtiö Otava