Anna Muurisen kokoama Euroviisut. Kisastudion käsikirja on täydellinen opas joka olohuoneen kisakatsomoon, suorastaan välttämätön apu kisojen seuraamiseen televisiosta.

Käsikirjan avulla saat enemmän irti television pitkäaikaisimmasta musiikkishowsta ja pääset paremmin osaksi katsojan, television ja sohvan välistä kolmiyhteyttä. Kirja kertoo  kaikkien aikojen voittajat ja häviäjät, mutta myös lyhyimmät ja pisimmät laulunnimet ja kymmeniä muita hauskoja tietoja. Se antaa vinkit viisu-iltaan sopivista tarjottavista ja, jos takapuoli uhkaa puutua sohvalla, neuvoo euroviisuhenkisen taukojumpan. Kirjasta selviää, kuka  juontajista on lausunut: ”Tuo panhuilu pitäisi lailla kieltää”, ja miten parhaiten järjestää kotikatsomon vedonlyönti eri maiden järjestyksestä.

Anna Muurinen on helsinkiläinen euroviisufani, joka on tehnyt kuusi kisamatkaa, tehnyt euroviisuista lukuisia lehtiartikkeleita ja radio-ohjelmia. Hänen pro gradu -työnsä  käsitteli suomalaisia euroviisuharrastajia. Muurinen on kansainvälisen Viisukuppila.fi -sivuston kolumnisti ja toimittaja.