Haluan Harry Winstonin

Weisberger Lauren

”Näettekö tämän käden, tytöt? Tähän aikaan ensi vuonna siinä on timantti. Valtava timantti. Täten julistan, että vuoden sisällä olen kihloissa täydellisen miehen kanssa.”

Manhattanilainen naiskolmikko päättää siirtyä elämässään uuteen vaiheeseen. Kohta kolmikymppinen Adriana on viettänyt villiä sinkkuelämää jo tarpeeksi kauan, ja hän ottaa vakaaksi tavoitteekseen saada vuoden sisällä nimettömäänsä sormuksen, eikä mistä tahansa koruliikkeestä, vaan Harry Winstonilta. Emmy puolestaan yrittää kaikin voimin unohtaa romahtaneet häähaaveensa, ja ottaa tavoitteekseen iskeä miehen joka mantereelta. Leigh’llä on täydellinen työ ja täydellinen poikaystävä, mutta jotain puuttuu. Naiset päättävät muuttaa elämänsä suuntaa, mutta pitävätkö mojitojen äärellä annetut lupaukset?

Lauren Weisbergerin aikaisemmat romaanit Paholainen pukeutuu Pradaan ja VIP-ihmisiä ovat olleet myyntimenestyksiä kaikkialla maailmassa. Paholainen pukeutuu Pradaan -elokuva rikkoi katsojaennätyksiä ja sai kaksi Oscar-ehdokkuutta. Suomessa Prada nousi kovakantisena joulukuun Mitä Suomi lukee -listalle, ja pokkari on edelleen Loiston historian myydyin teos. Elokuussa 2011 ilmestyy suomeksi Weisbergerin neljäs romaani, Viime yönä Chateau Marmontissa.

Haluan Harry Winstonin on Weisbergerin kolmas romaani, ja se nousi suoraan New York Timesin Bestseller-listalle.

 

Kirjasta sanottua:

”Kolmikymppinen Weisberger tarttuu koukuttavalla otteella ikäistensä naisten elämään. … Huumori on kirjoittajalle tuttuun tapaan paikoin tummilla sävyillä sävytettyä ja juuri siksi niin osuvaa.”
– Kati Valjus, Kaleva 18.12.2008

 

Muista myös Lauren Weisbergerin muut romaanit:
Paholainen pukeutuu Pradaan
VIP-ihmisiä
Viime yönä Chateau Marmontissa