Herkullinen GI-dieetti

Desser Klara

Ruotsalainen Klara Desser näyttää keittokirjassaan, miten herkullisilta hyvät hiilihydraatit voivat maistua! Desserin ohjeita seuraamalla terveellinen syöminen muuttuu tottumukseksi kuin itsestään.

Desser johdattaa lukijansa GI-ruoan saloihin. Hänen runsaat, täyttävät ja ihanat annoksensa on valmistettu ilman turhia sokereita ja muita huonoja hiilihydraatteja. Desser luettelee raaka-aineet, joita tulee välttää ja kertoo millä ne voidaan kätevästi korvata.

Kokeile GI-dieettiä kuuden viikon ajan. Huomaat varmasti, kuinka vireytesi kasvaa. Useimmat ihmiset myös laihtuvat GI-dieettiä noudattamalla. Eikä terveellinen ruokavalio tarkoita, että joutuisit luopumaan mistään!

Miltä kuulostaisi Sitruunalla maustettu uunilohi, Kanalasagne, Vuohenjuustolla kuorrutetut kesäkurpitsat tai Fetajauhelihapihvit?

Kirjasta saat täydelliset ohjeet kuuden viikon aamiais-, lounas- ja päivällisruoiksi.

Klara Desser on Ruotsissa tunnettu GI-keittokirjoistaan. Häneltä on aikaisemmin suomennettu kirja Parempaa ruokaa lapsille!, joka soveltaa GI-periaatteita lasten suosikkiruokiin.

 

Kirjasta sanottua:

”Täysjyväviljojen, kalan, kanan ja kasvisten ystäviä on viime vuosina hemmoteltu keittokirjoilla. Ruotsalainen uutuus Herkullinen GI-dieetti on parhaasta päästä. (…) Mikä parasta, suurin osa ohjeista on helppoja valmistaa.”
-Hanna Vilo, MeNaiset

”Ruoat ovat herkullisia mutta yksinkertaisia tehdä – jopa minä onnistuin kokeiltuani joitakin niistä! (…) Monet ruoista kelpaavat varmasti myös lapsille, ainakin hieman sovellettuina.”
-Tea Malms, Kauneus & Terveys 9/2007