Hiiritalon Sam ja Julia

Schaapman Karina

Kurkista hiiritalon elämää kuhiseviin huoneisiin.

Sam ja Julia ovat parhaat kaverukset. He asuvat suuressa ja sokkeloisessa talossa, jossa he rakentavat salaisen majan, paistavat lettuja, juhlivat ja keppostelevat. Hiiritalo on täynnä pieniä yksityiskohtia, joten katsottavaa ja koettavaa riittää!

Kirjan tekijä, pankkiiri Karina Schaapman halusi elämänmuutoksen. Hän lopetti työnsä ja ryhtyi rakentamaan valtavaa nukkekotia, josta tuli Samin ja Julian koti.

Kirjasta sanottua:

”Kirjan 17 tarinaa luovat kokonaisuuden, jota voi kätevästi nauttia lapsiryhmässä, vaikka tarina kerrallaan. Formaattina kirjan iso koko puoltaa kuvien merkitystä. Käsityönä virkatut ja kudotut hiirihahmot ja muu tarpeisto on valokuvattu yksityiskohtaisen tarkasti suunnitelluissa huoneissa, ja nämä kyllä kiinnostavat.”
–Pirjo Suvilehto, Kaleva 22.10.2018

”Tämä hiiritalo sekä siitä kertova kirja ovat ihmeellisiä, ja jokaisen nukkekodeista ja pienistä esineistä innostuneen on ehdottomasti nähtävä ne.”
Nti Kirjastotäti -blogi 16.10.2018

”Kirja on paras lukemani lastenkirja aikoihin. Tarinat ovat mukavia ja sopivan mittaisia pienillekin. Kirjan kuvitus on kertakaikkisen upea. Aikaa menee ihan kuvien katselussa ja kaikkien pienten yksityiskohtien tarkastelussa.”
Kirjojen kuisketta -blogi 20.7.2018