Ikääntymisen ja vaihdevuosien tuomat muutokset pelottavat monia naisia. Usein niihin voi kuitenkin vaikuttaa omalla toiminnalla. Hormonitohtori rohkaisee ottamaan ohjat omiin käsiin eikä vain jättäytymään hormonaalisten muutosten vietäväksi. Kirja auttaa keski-ikäisiä naisia tekemään hyviä valintoja mahdollisimman onnellisen ja terveellisen elämän eteen joka päivä. Itsensä arvostaminen on kaiken alku ja juuri.

Asenne, ruokavalio, liikunta ja uni ovat kaikki asioita, joihin voi ja kannattaa itse vaikuttaa. Kirja neuvoo elämänalue kerrallaan, miten konkreettisilla teoilla voi kohentaa oloaan ja vähentää hormonien epätoivottuja vaikutuksia. Toisaalta tasapainoinen hormonitoiminta myös palkitsee hyvinvointia edistämällä. Jokaisen luvun lopussa on kattava tiivistelmä vinkeistä ja asioista, joita voi tehdä oman henkisen ja fyysisen hyvinvointinsa puolesta. Kirja kehottaa myös lakkaamaan murehtimasta asioista, joihin ei voi vaikuttaa.

 

Kirjasta sanottua:

”Leah Hardy, Susie Rogers ja Daniel Sister vinkkaavat uutuuskirjassaan Hormonitohtori, Naisen hyvinvointiopas (Nemo 2015) konsteja, joiden avulla unenpäästä saa helpommin kiinni.”
-Hilkka Tienhaara, Iltalehti 16.3.2015

”Brittiläiset terveysalan asiantuntijat Leah Hardy, Susie Rogers ja Daniel Sister paljastavat juuri suomennetussa kirjassaan Hormonitohtori yllättävän helpolta kuulostavan kikan painonhallintaan: hanki sinisiä lautasia!”
-Susanna Laari, Me Naiset 17.3.2015

Hormonitohtori-kirja kertoo, miten jokapäiväiset valinnat vaikuttavat hormonitasapainoon ja sitä kautta hyvinvointiin, terveyteen ja onnellisuuteen.”
Kehittyvä Elintarvike 2/2015