Ihana kotikylpylä

Sundgren Lisen

Kuvittele, kuinka kevätaamuna poimit hiirenkorvilla olevia koivunoksia, voikukkia ja piharatamoja ja teet niistä rentouttavan jalkakylvyn. Kesällä haet metsämansikoita ja valmistat pehmeän kasvonaamion. Syksyllä laitat ruusunmarjoista ja timjamista virkistävän kasvoveden ja talvi-iltana nautit kynttilänvalossa aistillisesta appelsiinikylvystä.

Ihanan kotikylpylän reseptit on jaettu vuodenaikojen mukaan. Kirjassa esitellään sesonginmukaiset raaka-aineet ja niiden käyttö. Kirja sisältää toinen toistaan ihanampia ohjeita, joiden avulla voit valmistaa voiteita, hierontaöljyjä, kuorintoja, kasvonaamioita, yrttihunajia, tuotteita jaloille, käsille ja hiuksiin, kylpyyn ja ihonpuhdistukseen. Yksityiskohtaisia reseptejä on helppo seurata, eikä hoitojen tekeminen vaadi erityistaitoja.

Poikkeuksellisen kaunis kuvitus ja ulkoasu tekevät kirjasta ihastuttavan lahjan kaikenikäisille naisille.

 

Ihanasta kotikylpylästä sanottua:

”Arjen aherruksessa itsensä hemmotteluun ei aina ole aikaa, mutta vaikkapa kesämökillä voi kokeilla sekoitella jalkakylpyjä ja helliä ihoa kaikessa rauhassa kosmetiikan ja luonnon antimilla. Ohjeita tähän eri vuodenaikoina antaa Lisen Sundgrenin Ihana kotikylpylä.”
Gloria 6/2008

”Kerrankin toimiva mökkituliainen Suomen kesä on lyhyt. Sitä suuremmalla syyllä sen antimet kannattaa hyödyntää kevään hiirenkorvista syyssadon runsauteen. Lisen Sundgrenin Ihana kotikylpylä -kirja sisältää ohjeita, joiden avulla voit valmistaa voiteita, hierontaöljyjä, kuorintoja, kasvonaamioita, yrttihunajia ynnä muuta kivaa. Idea mökkituliaiseksi!”
– Tiina Pelkonen, Sttk-lehti

”Oman ekologisen ihonhoitosarjankin kehittäneen Lisen Sundgrenin Ihana kotikylpylä on juuri sitä, mitä lupaa: toteuttamiskelpoisia ja houkuttelevia kosmetiikkareseptejä ja kauniita kuvia vuodenaikojen mukaan jaoteltuna.”
Kauneus & Terveys 6/2008

”Kosmetiikkaa yrteistä, marjoista ja hedelmistä? Lisen Sundgrenin Ihana kotikylpylä -kirja opastaa kotitekoisen luonnonkosmetiikan valmistukseen. (…) useimmat raaka-aineet löytyvät helposti luonnosta tai torilta.”
Aamuset 26.3.2008

”Kesälukemista: Reseptejä, joiden ohjeilla voi tehdä kotikosmetiikkaa niin nokkosista, voikukista, ruusunlehdistä kuin puna-apilastakin.”
Turun Sanomat 27.5.2008

”Nautintoja kaikille aisteille: Lisen Sundgrenin Ihana kotikylpylä -teoksessa on helppoja reseptejä luonnon antimista valmistettavaan kosmetiikkaan.”
ET-lehti 8/2008

”… reseptejä kauneudenhoitoon luonnonomista aineksista saat Lisen Sundgrenin kauniista ja monipuolisesta kotikylpyläkirjasta.”
Painonvartijat, 2/2009

”Ihana kotikylpylä kertoo herkullisin kuvin, kuinka yrteistä, hedelmistä ja marjoista voi valmistaa ekologista kosmetiikkaa. Ohjeet ovat varsin helppoja, ja niiden raaka-aineet löytyvät luontaistuotekaupoista.”
Maalaisunelma 2/2009