Unohda kielioppisäännöt, oikea ääntäminen ja ulkoaopettelu. Italiaa voi oppia puhumaan pänttäämättä sanaakaan!

Don Cangelosi ja Joseph Delli Carpini ovat tehneet kaikkien aikojen hyödyllisimmän italian fraasisanakirjan. Kirja on nopein ja hauskin tapa oppia italiaa.

Italiaa ilman sanoja opettaa 86 italialaisten käyttämää elettä, esimerkiksi: ”Ulos keittiöstäni!”, ”Älä jätä minua, rakastan sinua!”, ”Älä suutu, maksan velkani.”, ”Minulleko puhut?”, ”Kuristan sinut!”

Kirja opettaa yleisimmät tervehdykset, ruokapöytäkeskustelun aakkoset, tinkimisen hienoudet, kuumat rakkaudentunnustukset, pelottavat uhkaukset ja vertahyytävät kiroukset.

 

Kirjasta sanottua: 

”Kätevästä fraasisanakirjasta löytyy peri-italialainen ele tilanteeseen kuin tilanteeseen. Kannattaa harjoitella pari kertaa kotona kylppärin peilin ääressä ennen kuin säntäät piazzalle.”
-Hanna Vilo, MeNaiset

”Ulkomaalaisenkin on hyvä tuntea merkit, ettei epähuomiossa loukkaa tai uhkaa halutessaan päinvastoin osoittaa lämpimiä tunteita.”
Yhteishyvä

”Italiaa ilman sanoja opettaa suomalaisille 86 italialaisten käyttämää elettä eri tilanteisiin. On tervehdyksiä, kysymyksiä, loukkauksia, uhkauksia sekä ruokaan, rahaan ja rakkauteen liittyviä eleilyjä suomen- ja italiankielisine vastineineen. Eli nyt, kun joku italianelävä tulee julmistelemaan oikea kämmen vaakatasossa suuta avsten, tiedämme, että se tarkoittaa ’Mannaggia a te!’ eli ’Kiroan sinut!'”
-Rolf Bamberg, Uutispäivä Demari 11.5.2007