Janin ja Aleksin ohjeilla räätälöit tavallisista askartelutarvikkeista jokaiseen tilaisuuteen sopivan, astetta hienomman paketin. Kirjan vinkeillä saat läheistesi leuat loksahtamaan!

Häälahjaksi annettavat samppanjapullot puetaan tyylikkäästi morsiusparin vaatteisiin, isänpäivän solmiot rullataan herkullisiksi kuppikakuiksi ja tavallinen lahjanauha taipuu suloisiksi töppösiksi ristiäislahjan päälle. Kirja opastaa myös esimerkiksi täydellisen rusetin tekemisessä sekä hankalanmuotoisten lahjojen paketoimisessa ja vinkkaa, miten tavalliset lahjat, kuten kirjat, kukat, lahjakortit ja setelit, voi kääriä uudella kekseliäällä tavalla.

Mukana on paketointi- sekä diy-lahjaideoita kaikkiin vuodenkierron juhliin ystävänpäivästä jouluun sekä muihin merkkipäiviin syntymäpäivistä ristiäisiin. Näyttävyydestään huolimatta paketit onnistuvat keltä vain, ja ne syntyvät helposti saatavilla olevista tai jo valmiiksi kotoa löytyvistä tarvikkeista.

Kirja mediassa:

Lue Janin ja Aleksin haastattelu Kodin Kuvalehdessä täällä.

”Moni tuskailee lahjan kanssa, mitä lahjansaaja haluaisi tai tarvitsisi – puhumattakaan paketoinnista. Jani ja Aleksi lähtevät liikkeelle miettimällä lahjansaajan harrastuksia, fanittaako hän jotain tai onko hänellä muita mieltymyksen kohteita. ’Kun lähtökohtaan lisää ripauksen mielikuvitusta, saa lahjansaajan persoonan liitettyä hyvin lahjapakettiin’, Aleksi sanoo.”
–Johanna Keponen, Kotiliesi 10.11.2017

”Kaksikko on saanut osakseen hyväntahtoista ihmettelyä, sillä askartelu ei ole miehillä kovin yleinen harrastus. Jani ja Aleksi eivät itsekään ole kuulleet vastaavanlaisesta, suomalaisten miesten ylläpitämästä askartelublogista, saati miesten kirjoittamasta askartelukirjasta. –Tarkoituksemme on inspiroida ihmisiä tekemään enemmän käsillään. Kädentaidot ovat osa suomalaista identiteettiä. Miehet osaavat askarrella siinä missä naisetkin.”
–Sari Hawkins, Iltalehti 25.11.2017

Kuvia kirjasta

© Kustannusosakeyhtiö Otava

© Kustannusosakeyhtiö Otava

© Kustannusosakeyhtiö Otava

© Kustannusosakeyhtiö Otava