Kätevä emäntä

Kätevän emännän vinkki numero 125: Mies sohvatyynyksi
Harmittako sinua kun miehesi löhöää sohvalla vanhoissa verkkareissa? Nyt saat asiaan muutoksen. Mittaa miehen äärirajat, hanki sohvan ja muun sisustuksen väriin sopivaa kangasta ja tyynyntäytettä. Ompele sohvatyyny, jonka sisään miehesi voi asettautua televisioillan viettoon. Sisustuksesi sävyissä ei enää ole harmillista ristiriitaa ja voit itsekin nauttia tyynyn pehmeydestä.

Rakastettu Kätevä emäntä -sketsisarja esittää hulvattoman hauskoja ja teräviä tulkintoja tämän päivän naisen maailmasta. Parhaat jutut ja unohtumattomat hahmot kassaneiti Seijasta plastiikkakirurgi Kennethiin on nyt koottu hilpeään ja hienosti kuvitettuun fanikirjaan.

Emännän oppaasta löydät parhaat vinkit kodin ja parisuhteen hoitamiseen, välttämättömät kauneusneuvot ja ehdottomat elämänviisaudet – sekä kaikki suosikkihahmosi postilaatikkoäideistä keikkalääkäreihin ja toimiston työmyyriin.

Kätevän emännän kolmas tuotantokausi nähdään TV2:ssa maanantaisin kello 20.50. Myöhemmin keväällä uusitaan kaksi ensimmäistä kautta.
Käy Kätevän emännän kotisivuilla, katso jaksoja Areenasta ja testaa emäntätyyppisi!