Onko koirasi kyllästynyt kuivien nappien narskutteluun? Haluatko tarjota koirallesi parempaa ravintoa? Koirat pitävät vaihtelevasta ruoasta, joka myös tuoksuu ja maistuu hyvältä.

Koiran keittokirja sisältää 50 hyvää ja terveellistä ruokaohjetta. Herkulliset muhennokset ja padat täydentävät kuivaruokaa. Maukkaat keksit ja leivonnaiset maistuvat niin arkena kuin juhlanakin. Lisää hieman mausteita, niin possuomenamuhennos, turskapata tai Mustin minestrone maistuu myös perheen kaksijalkaisille.

Koiran keittokirjan ohjeilla onnistut varmasti!

  • 50 herkullista ruokaohjetta parhaalle ystävällesi
  • tietoa koiran ravitsemuksesta
  • reseptejä erikoisruokavaliota noudattaville koirille
  • aikaa säästäviä vihjeitä suurempien ruokaerien valmistamiseen, säilömiseen ja pakastamiseen
  • hauskoja tarinoita koirista ja koiraihmisistä

Donna Twichell Roberts on valmistanut terriereilleen kotiruokaa 15 vuoden ajan. Hän on koonnut kirjaan koiraraatinsa suosikkireseptit.

 

Lehdissä sanottua:

”Kyllä koiran kelpaa, jos omistaja jaksaa kokata sille tämän kirjan resepteillä paististroganoffia ja jälkiruoaksi pähkinävoiluita! Ja miksei jaksaisi, sen verran helpoilta ohjeeti kuulostavat, ja upeat kuvat saavat varmasti jokaisen karvaturrin ystävän innostumaan. … Annan kirjalle tähtiä 5/5. Se oli niin positiivinen yllätys, etten usko muiden samanaiheisten kirjojen päihittävän tätä.”
– Emilia Kervinen, JiiPee

”Ruoka on rakkautta. Ja kun rakastaa lemmikkiään, haluaa tarjota sille myös parasta. Siksi koiranomistajille on tehty oma keittokirjansa. Osa koirien ruuista maistuisi varmasti kaksijalkaisillekin, mutta sisälmyskastike ja jauheliha-perunamuusitäytekakku jopa näyttävät ihan koiranruualta.”
-Me Naiset

”Jani leipoi ohjeista koe-eriä ja lähetti tuoreita maistiaisia Helmille. Toisessa paketissa oli inkivääriluita, toisessa lihaohraluita. … Nousin autosta valmiina kaappaamaan koiran syliini. Mitä vielä. Helmi tuskin vilkaisi minua. Se tunki päänsä reppuuni ja alkoi huutaa suoraa huutoa. Tuliaiset tuoksuivat ylimaallisen taivaallisilta. Helmi antoi yhtä tassua, tarjosi toista, vetosi molemmilla yhtä aikaa. Se kuiski huuliaan värisyttäen, ulvahteli kiihkosta ja tuijotti silmiin niin, että jalkoja heikotti. Haastattelun alkuun päästiin vasta, kun viimeinenkin leipomusmurunen oli syöty ja reppuni tarkastettu perinpohjin: tyhjä.”

-Marjaana Karhunkorpi kävi haastattelemassa hoitajakoira Helmiä, Aamulehden Sunnuntai 16.9.

”Jälkiruuaksi tarjotaan makeaa. Ensimmäinen reaktio inkivääriluista on tyrmistys. Pitävätkö koirat inkivääristä? Vastaus selviää kohta. Ihmisarvio: Joululta tuoksuvat inkivääriluut muistuttavat pipareita. Maku on herkullinen. Näitähän syö mielellään. Arvosana 4(5). Koira-arvio: Käy hakemassa salaa yhden inkivääriluun keittön pöydältä. Jää kiinni itse teosta kesken rouskutuksen. Herkullista on, ja kuola lentää.”
-Toimittaja Jani Timonen testaa koirankeksejä, Aamulehden Valo-liite 21.9.

”Kun lapseni olivat pieniä, oli yhtä piinaa järjestää syntymäpäiväjuhlat. Mitä on tapahtunut, kun nyt huomaan selaavani innostuneena kirjaa, jossa esitellään kakkujen reseptejä ja vinkkejä syntymäpäiväjuhlia varten. Pidä kakkapusseja saatavilla ja varaa juomavettä moneen kulhoon. Hyvä! Nyt sitten leipomaan karmivia kissakakkuja, maksamuiskuja ja omenapuudeleita. Sitten kutsut Nellille, Viljamille, Artulle… Tule järkiisi, hyvä ihminen! Nehän ovat koiria! Juuri siksi! Jotakin on todella tapahtunut.”
-Ulla Janhonen, Anna 37/2007

”Harva tykkää kokata vain itselleen. Monilla on koira. Ongelma on siis selkeästi ratkaistu. Enää ei tarvitse ajatella olevansa yksinäinen, jos loihtii luksusillallisen yksiössään. Senkun kokkaa kunnon annoksen herkullista kotiruokaa ’meille Mustin kanssa’.”
– Hertta-Mari Kaukonen, Aviisi 10/2007

”Joulunalus on mukavaa aikaa. Saa pohtia ihan tosissaan, että mitä antaisi rakkaimmilleen, kuten nyt vaikka koiralleen. … että ostaisiko sen keittokirjan koiralleen (ai mutta koiran keittokirja menee tietenkin omistajalleen, joka valmistaa sen ohjeiden mukaan gourmeeruokia karvapallolleen)…”
– Tulevaisuuden tutkija Elina Hiltunen Heikot signaalit -blogissaan