Koiran kotikylpylä

Cermak Jennifer

Koiran kotikylpylä tarjoaa lukuisia vinkkejä koiran hoitamiseen ja hemmottelemiseen kuonosta hännänpäähän ja korvista kynsiin. Opit hieromaan ja venyttelemään koiraasi, hellimään sen aisteja aromaterapialla ja herkullisella itse tehdyllä ruoalla sekä kommunikoimaan lemmikkisi kanssa entistä paremmin. Kun koirasi kylpyläpäivän jälkeen nukahtaa tyytyväisenä syliisi, on päivä varmasti ollut vaivan arvoinen!

Vietä virkistävä ja lähentävä vapaapäivä yhdessä koirasi kanssa! Nautit ja  rentoudut itsekin, kun pitkän kävelylenkin jälkeen hellit parasta ystävääsi ihanilla hoidoilla ja maittavalla ruoalla. Helppoja hoitorutiineja voi toteuttaa päivittäin, viikoittain tai vaikkapa vuodenaikojen mukaan.

– Uusia ideoita liikuntaan ja ulkoiluun
– Ohjeita hierontaan ja rentoutumiseen
– Vinkkejä turkin, korvien ja kynsien hoitoon
– Maukkaita ja terveellisiä ruokaohjeita
– Vinkkejä kouluttamiseen
– Neuvoja sosiaalistamiseen ja stressin lievittämiseen

Tohtori Jennifer Cermak on koira-ammattilainen, joka on opiskellut biologiaa ja lääketiedettä. Hänen yrityksensä tarjoaa hoitoja, jotka on suunniteltu koiran fyysisiä ja psyykkisiä tarpeita ajatellen. Hänen weimarinseisojansa nauttivat kylpylähemmotteluista vuoden ympäri.

Muista myös:
Donna Twichell Roberts: Koiran keittokirja. 50 hyvää ja terveellistä ruokaohjetta koiraystävällesi (2007)

 

Kirjasta sanottua:

”Tätä me olemme odottaneet! Kynsihoitoja, tassuvoiteita ja tuoksuelämyksiä. Täydellinen kylpyläpäivä pakitsee lemmikkisi uskollisuuden.”
– Rebekka Härkönen, Turun Sanomat Extra 11.10.2008

”Eikö meillä muka ole aikaa välittää läheisistämme! Tiedä vaikka mummo tai pappa palvelutalossa arvostaisi tätä alunperin koirille suunnattua kotikylpyläpäivää.”
– Mervi Alatalo, Anna 43/2008

”Itsensä hemmottelu ei enää riitä. Nyt pitää hemmotella koiraakin. No, kukapa ei pyyteettömän ystävän oloa haluaisi tehdä mahdollisimman mukavaksi.”
Ilona, 44/2008

”Paljon kivoja hoito- ja puuhaideoita koirahullulle. Koiran vuosikalenteri, laihdutusohjeita ja vesileikkejä.”
– Nenne Hallman, Kotiliesi 22/2008

”Siviilissä koirahoitolaa pyörittävä Cermak on koonnut kirjaan aimo anoksen erilaisia ohjeita koiran rentouttamiseen, hierontaan, liikuntaan ja ulkoiluun. Mukana on myös vinkkejä kauneudenhoitorutiineihin eli korvien, kynsien ja turkin huoltamiseen, sekä koiran hyvinvointia parantavien terveellisten ruokaohjeiden reseptejä.”
Aamuset 19.11.2008

”Mainio koirakirja ei keskity nimestään huolimatta vain hemmotteluun, vaan kirjassa on monenmoista mielenkiintoista luettavaa eläinhomeopatiasta herkkuresepteihin, koiran kouluttamisesta painonhallintaan… Eloisa ja korkeatasoinen kuvitus viimeistelevät viihdyttävän, mutta asiapitoisen kokonaisuuden.”
– Anna Muurinen, Lemmikki 4/09