Laula lelut laatikkoon. Laululeikkejä arjen iloksi ja avuksi

Paasolainen Tuuli

Laulu käy tunteisiin jo pienellä lapsella. Vauva iloitsee vanhemman äänestä, silmiin katsomisesta, läheisyydestä ja läsnäolosta. Leikki-ikäinen rauhoittuu laulun alkaessa ja jää kuuntelemaan tarinaa. Yhteinen hetki tuottaa hyvää oloa ja ruokkii lapsen kehitystä.

Iloisesti kuvitettu laululeikkikirja Laula lelut laatikkoon innostaa laulamaan lapsen kanssa. Kaikkeen arjen tekemiseen voi ripotella taikapölyä laululla ja leikillä. Siivoaminen on mukavampaa pienen laulun kera, samoin iltatoimien aloittaminen, odottaminen tai leikin lopettaminen. Lauluja on myös leipomista ja automatkaa varten. Jokaisen laulun mukana on kiva leikkiehdotus niin vauvalle kuin isommalle lapselle.

Kirja on tarkoitettu kaikille, niin vanhemmille, sukulaisille, musiikkileikkikoulun pitäjille, kerhon ohjaajille kuin opettajille. Kirjan käyttämiseen ei tarvita soitto-, laulu- tai nuotinlukutaitoa. Mukana tulevalla CD-levyllä esitetään kaikki laulut, myös versioina, joissa on pelkkä säestys.

Lue Helsingin Sanomien juttu aiheesta täällä.

Kirjasta sanottua:

”Iloisesti kuvitettu laululeikkikirja innostaa sekä äidin että 2-vuotiaan laulamaan. Laulut ja niiden ohessa olevat leikit sopivat osaksi arjen tekemistä, kuten siivoamiseen, leipomiseen ja odottamiseen. Mukana tulee myös cd-levy, jolta löytyvät kirjan laulut laulettuina ja säestettyinä.”
-RH, Kaksplus 1/2017

”Muskariope kehottaa: lapset ja aikuiset, käyttäkää ääntänne!”
–Kaisu Tervonen, Helsingin Sanomat 1.2.2017

Kuvia kirjasta

© Kustannusosakeyhtiö Otava

© Kustannusosakeyhtiö Otava