Leikitään koulua! Hauskoja tehtäviä 5–6-vuotiaille

Koululaukun muotoisissa kirjoissa on paljon hauskaa puuhaa innokkaille lapsille, jotka joutuvat vielä odottamaan oikeaan kouluun pääsyä.

Kirjoissa on lasku- ja kirjoitustehtäviä, joita voi tehdä yksin tai yhdessä vanhempien sisarusten kanssa. Niissä opetellaan myös tunnistamaan värejä ja muotoja sekä hahmottamaan tilaa ja aikaa. Mukana tulee puuvärikyniä sekä kivoja tarroja, ja lopussa on tilaa omia luovia taidonnäytteitä varten. Eri osiot on merkitty välilehdillä, joiden avulla tehtävät löytyvät helposti, ja kierreselkä pitää kirjan kätevästi auki.

Sarjassa on kolme eri-ikäisille tarkoitettua osaa:

Leikitään koulua! Hauskoja tehtäviä 3–4-vuotiaille
Leikitään koulua! Hauskoja tehtäviä 4–5-vuotiaille
Leikitään koulua! Hauskoja tehtäviä 5–6-vuotiaille.

 

Kirjasta sanottua:

”Kustantaja Nemo tarjoaa helpotusta siihen koulutehtäväkaipuuseen, joka riivaa monia päiväkoti-ikäisiä lapsia. Pieni kun haluaisi jo olla iso koululainen, jolla on läksyjä. (…) Erilaisia tehtäväkirjoja ja puuhavihkoja on ollut tarjolla leikki-ikäisille lapsille jo iät ja ajat. Tämä kolmiosainen sarja on hyvää jatkumoa kirjalajille.”
– Outi Poikonen, Savon Sanomat, 24.9.2012

”Hauskoja tehtäviä eri-ikäisille lapsille. Nemo Kustannuksen vihko on  täynnä piirrettävää, askarreltavaa ja tarrakuvia. Eskarilaisen mielipuuhaa siis. Pikkusisarelle voi antaa oman kirjansa, niin tehtäviin voi keskittyä rauhassa.”
– Kotivinkin vuoden 101 valintaa, Kotivinkki 19/2012