Material World

Wei Cat

Tv-sarjaan Material Girls perustuva Material World sisältää 50 innostavaa ohjetta, joissa kotiin luodaan uusi ilme  kankaita käyttämällä. Kirjan yksityiskohtaisten neuvojen ja vinkkien avulla syntyvät niin sängynpeitteet ja tyynynpäälliset kuin tilanjakajat ja lampunvarjostimetkin.

Keittiön tuoli uudistuu, kun sen päälle puetaan seksikäs korsettihuppu. Tilkuista syntyy eläinystävällinen karhuntalja, ja leivänpaahdin saa piilopaikan fleecehupun alta. Vanhat farkut ja laatikonpohjalle kertyneet napit pääsevät uusiokäyttöön töissä, jotka näyttävät hienoimmista designliikkeistä hankituilta.

Material World esittelee houkuttelevia sisustusvinkkejä ja inspiroivia ohjeita, jotka sopivat sekä ensikertalaisille että kodin koristamisen konkareille. Malleihin annetaan selkeät ohjeet ja kaavat, etkä tarvitse kaikkiin töihin edes ompelukonetta.

Cat Wei on newyorkilainen sisustussuunnittelija, arkkitehti ja Material Girls -televisiosarjan emäntä.

Material Girls -tv-sarja alkaa MTV3 AVA -kanavalla keskiviikkona 26.11. klo 18.30. Sarjassa kolme naista uudistaa koteja kankaiden avulla. Material Girls -tiimiin kuuluvat verhoilija Kelly Keener, ompelija April Eden sekä Material World -kirjan tekijä, sisustussuunnittelija Cat Wei.

 

Kirjasta sanottua:

”Kirjassa on koko joukko innovatiivisia, tekstiileihin perustuvia ohjeita, joiden avulla jokainen voi toteuttaa kotiinsa supertyylikästä tee-se-itse-designia. Kuvitetut ohjeet ovat niin selkeitä ja helppolukuisia, että niitä lukiessa alkaa hieman kömpelömmänkin ompelijan sormustinsormea kutittamaan!”
Deko 11/2008

”Kirjan opein valmistuvat röyhelöalushousuja muistuttava lampunvarjostin, sängynpääty vanhoista farkuista ja lampunvarjostin rottinkikorista. Meidän ikioma Marimekko on päässyt yhteen yhteen tuunaukseen! … Inspiroiva. Yllättävä. Voiko luistimiin laittaa koristeeksi karvaiset pallot? Ilmeisesti voi. Hyvä, että kirjassa on kosolti käytännön vinkkejä ja kaavojakin.”
– Edith Arola, Aamulehti 18.10.2008

”Sisustussuunnittelija Cat Wein kirjoittama Material World sisältää 50 innostavaa ohjetta huoneen sisustuksenuudistamiseen vanhoja kankaita ja tilkkuja hyödyntämällä.”
Miss Mix, 12/2008