Myrskyvaroitus

St John Lauren

Lontoolaisen Casey Bluen ja hänen hevosensa Storm Warningin tarina jatkuu Lauren St Johnin hevostrilogian toisessa osassa.

17-vuotias Casey on juuri voittanut maineikkaan Badmintonin kenttäratsastuskilpailun kaikkien aikojen nuorimpana osallistujana. Onnistumisen ilo ei kuitenkaan kestää kauan, sillä tielle alkaa hyvin nopeasti astua vaarallisia ihmisiä ja julmia aikeita.

Caseyn isän rikollinen menneisyys sekä salaperäiset kirjeet palaavat jälleen kummittelemaan. Uuden poikaystävän, Peterin elkeet eivät nekään varsinaisesti vakuuta. Kaiken kukkuraksi Caseyn hevonen Storm ei ole oma itsensä, vaan sen käytös on muuttunut arvaamattomammaksi, ja luottamus on rakennettava alusta.

Vastoinkäymisistä huolimatta katse on pidettävä herkeämättä seuraavassa tähtäimessä: Kentuckyn kenttäkilpailun ykköspallissa. Aikaa rapakon takana järjestettävään kisaan on vain kolme viikkoa, mutta vaihtoehtoja ei ole, sillä epäonnistumisen hinta saattaa olla liian suuri.

Kaunis kirja tempaa mukaansa, ja tapahtumantäyteisestä tarinasta nauttii nuoren hevoshullun lisäksi aikuisempikin lukija. Caseyn maailma avautuu juonen edetessä kaikkine iloineen, suruineen, toiveineen ja pelkoineen. Todentuntuiset hahmot herättävät vuoroin myötätuntoa, huvitusta ja inhoa.