Naisen kanssa – Opas miehen ja naisen väliseen ylioppilaselämään

Opas esittelee ylioppilaselämän ihaninta osa-aluetta. Se on Helsingin Sanomien Nyt-liitteen Naisen kanssa -sarjakuvan tekijöiden kädenojennus ylioppilaalle.

Kirjassa käsitellään muun muassa alastomuutta ja kainoutta, naisen epävarmuutta, miehen epävarmuutta, puhumista seksin aikana, romantiikan annostelua, naurettavia ilmeitä, miehen puuttuvaa itsehillintää, naisylioppilaan halua, porttiteoriaa, ruumiista irtautumista, mustasukkaisuutta omalle ruumille, muiden vilkuilua ja uskollisuutta.

Kuvituksen on piirtänyt ranskalaissyntyinen Stéphane Rosse. Tekstit ovat kirjoittaneet toimittaja Teppo Sillantaus ja arkkitehti Mikael Gylling. Kaikki kolme ovat kokeneita miehiä naisen ja miehen välisessä ylioppilaselämässä.

 

Kirjasta sanottua:

”Kirjan positiivinen ja miellyttävän ironinen vire säilyy ensimmäisestä lauseesta viimeiselle sivulle. Teksti on hiottua ja suorasukaista – hetkittäin suorastaan hersyvän hauskaa. Sillantaus ja Gylling ovat antaneet nimet ilmiöille, jotka ovat tuttuja kaikille tieteenharjoittajille – siinä on kirjan suurin anti. ”
Campus.fi

Sarjassa ovat ilmestyneet myös:
Naisen kanssa
Yhä naisen kanssa
Naisen kanssa -työkirja
Ymmällään naisen kanssa