Neulo kesä kotiisi

Arne & Carlos

Norjalaiset muotisuunnittelijat Arne ja Carlos asuvat isossa vanhassa talossaan luonnon helmassa. Suuren puutarhan väriloisto ja kiireetön kesätunnelma antavat inspiraatiota myös neuletöihin. Unikosta löytyy muoto tuolinpäälliseen, ja akileijat sekä puutarhan perhoset innoittavat tekemään värikkäitä pannunalusia. Kirjan selvät ohjeet ja runsaat kuvat tekevät neulomisesta helppoa ja auttavat myös omien ideioiden toteuttamisessa. Arne ja Carlos näyttävät, kuinka puutarhan värikirjon voi yhdistää näyttäviin neuletöihin. Tartu puikkoihin ja neulo kesä talteen!

Seuraa Arnea ja Carlosta Facebookissa!
Pääsiäiskoristeet 
Joulupallokalenteri

Tutustu Arnen ja Carloksen omiin sivuihin täällä ja käy katsomassa heidän videoitaan täällä.

HUOM! Kirjan sivulla 100 on valitettava virhe. Tekstissä mainitaan kahdesti, että ruskeaan nauhaan neulotaan 50 harjannetta, vaikka oikea luku on 70. Saman sivun havainnekuvassa luku on kuten pitääkin.

 

Kirjasta sanottua:

”Norjalainen kaksikko takoo, kun rauta on kuumaa. Kesäideoissa on monta, hersyvää yllätystä. Erityisesti ilahdun ristipistojen paluusta.”
–Anna-Kaisa Asuja, Kotivinkki 6/2013

”Iloisesti kuvitetussa, selkeässä kirjassa on paljon ohjeita monen tasoisille tekijöille. Kokenutkin käsityön harrastaja ilahtuu uusista tekniikoista, joiden avulla loihditaan kolmiulotteisia perhosia tai kukkakuosisia istuintyynyjä pihapenkeille.”
Avotakka 5/2013

”Joulupalloilla maailmanmaineeseen noussut neulova norjalaispariskunta ei esittelyä kaipaa. Uudessa kirjassaan miehet laajentavat kotinsa koristelua pihamaalle ja käsityötekniikoista mukana ovat nyt myös virkkaaminen ja ristipistot. Jännittävin tekniikka on renkaaksi yhdistetyt ainaoikein-neulenauhat, jotka ommellaan yhteen pulleiksi istuinalusiksi, neulatyynyiksi ja patalapuiksi. Kirjan värikkäissä kuvissa vilisevät luonnonkukat ja niitä jäljittelevät lankatyöt tuovat kesäfiiliksen!”
Tekstiiliopettaja 2/2013

”Ohjeet ovat helppoja, kirjan värikylläisestä ja rennosta kuvamaailmasta tarttuu into päästä neulomaan samaa iloa omaankin kotiin.”
Kotimaa 21/2014

Kuvia kirjasta

© Kustannusosakeyhtiö Otava

© Kustannusosakeyhtiö Otava

© Kustannusosakeyhtiö Otava

© Kustannusosakeyhtiö Otava

© Kustannusosakeyhtiö Otava

© Kustannusosakeyhtiö Otava

© Kustannusosakeyhtiö Otava

© Kustannusosakeyhtiö Otava