Neulotut linnut

Arne & Carlos

Neulotut linnut kaunistavat kotia ympäri vuoden. Niitä voi ripustaa ikkunalle, kiinnittää ovikranssiin, käyttää lahjapaketin piristäjinä tai koota vaikkapa vauvalle mobileksi. Jouluna linnuista tulee hienoja kuusenkoristeita ja pääsiäisenä suloisia rairuohovahteja.

Arnen ja Carloksen ohjeilla aloittelijakin saa pikkuisen linnun nopeasti valmiiksi, ja kokeneemmalle harrastajalle kuviointi- ja koristelumahdollisuudet ovat loputtomat. Linnut viimeistellään silmillä ja nokalla, ja niille voi askarrella rautalangasta tukevat jalat. Kirjoneulekuviot jäljittelevät aitojen lintujen värejä, ja upean mielikuvitukselliset paratiisilinnut saavat ylleen pehmeitä höyheniä ja kiiltäviä paljetteja. Taitava neuloja voi suunnitella oman linnun!

Kirjasta sanottua:

”Kirjasta löytyy liuta ohjeita niin helppojen ’perustirppojen’ kuin haastavampienkin höyhendiivojen tekoon. Jo pelkästään valmiiden neulottujen lintujen kuvat kirjassa ovat ihanaa selattavaa. Niillä näyttää olevan melkein kuin oma persoona itse kullakin.”
Järjellä ja tunteella -kirjablogi 15.9.2017

Kenelle: Sisustajalle, pienten yksityiskohtien ystävälle, humoristille, luonnon ystävälle.
Miksi: Neulotut linnut ovat jokainen omanlaisensa persoona. Tarkkojen yksityiskohtien myötä jopa lajit pystyy tunnistamaan. Näillä tipuilla on tosin usen päässään vaikka silmälasit tai tuptupipo.
Ilahduimme: Miten söpöltä näyttäisikään vaikka joulukuusi, jonne olisi lennähtänyt joukko neulottuja talitinttejä ja punatulkkuja? Kaikki linnut neulotaan samalla perusohjeella, vain väritys vaihtelee.”
–Kirsikka Otsamo, Aamulehti 15.11.2017

Kuvia kirjasta

© Kustannusosakeyhtiö Otava

© Kustannusosakeyhtiö Otava

© Kustannusosakeyhtiö Otava