Nuorempi ensi vuonna

Nuorempi ensi vuonna kertoo, kuinka biologista kelloaan voi kääntää taaksepäin, muuttua vuosia nuoremmaksi ja elää tarmoa täynnä. Lääkäri Harry kertoo mitä tehdä, potilas Chris kertoo miten. Noudata heidän innostavia sääntöjään ja huomaat pääseväsi elämäsi vireeseen. Nuorempi ensi vuonna on miesten puhetta miehille, mutta nainen hyötyy yhtä paljon sen lukemisesta. Olitpa 35- tai 65-vuotias, voit päättää tänään, että ensi vuonna olet nuorempi. Tämän kirjan avulla onnistut varmasti.

Chris Crowley oli viisikymppisenä menestyvä lakimies, joka huomasi vajonneensa rapakuntoon. Hän oli tehnyt liikaa töitä, eikä ollut hoitanut ihmissuhteitaan. Vapaa-aikanaan hän ei jaksanut tehdä muuta kuin levätä. Chris astui Henry Lodgen vastaanotolle, ja miehet tulivat hyvin juttuun keskenään. Harry antoi Chrisille seitsemän yksinkertaista sääntöä, joita tämän tulisi noudattaa. Tänään Chris on 71-vuotias. Hän laskettelee, käy päivittäin spinning-tunnilla, viettää aktiivista seksielämää ja nauttii elämästään enemmän kuin koskaan.

Henry S. Lodge johtaa kahdenkymmenenkolmen lääkärin vastaanottoa Manhattanilla. Hänet on valittu säännöllisesti Yhdysvaltojen parhaiden lääkäreiden listalle. Hän toimii Columbian yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan opettajana ja seuraa suurella mielenkiinnolla uutta solu- ja evoluutiobiologista tutkimusta. Lodge on pitkään hoitanut viisi-, kuusikymppisiä ja sitä vanhempia potilaita. Häntä kiehtoo erityisesti viisikymmentävuotiaana alkavan hitaan, vakaan rappeutumisen estäminen. Uusien tieteellisten tutkimusten perusteella hän ehdottaa tapoja, joilla elämäsi viimeisestä kolmanneksesta voi tulla elämäsi paras ajanjakso.

Miljoonien vuosien evoluution aikana ihmisen elimistö on kehittänyt viestijärjestelmän, joka lähettää joko kasvun tai rappeutumisen viestejä. Uusin tiede kertoo, kuinka tätä viestijärjestelmää voi hallita. Elimistön rappeutuminen voidaan kääntää ympäri liikunnan, oikean ruokavalion ja rikkaan sosiaalisen elämän avulla. Suurin osa ihmisistä voi nuortua joka vuosi seuraavan kymmenen tai viidentoista vuoden ajan.

 

Kirjasta sanottua:

”…aivoja ravisteleva, vastustamaton, ratkiriemukas…”
– Craig Stoltz, The Washington Post

”Kirjaa on helppo lukea ja siinä ovat faktat kohdallaan. Seuraamalla Henry Lodgen ja Chris Crowleyn suosituksia voi viivyttää sekä henkistä että fyysistä ikääntymistä. Kunpa potilaani noudattaisivat heidän neuvojaan!”
– K. Craig Kent, johtava verisuonikirurgi, New York