Nykymutsin imetyskirja on katsaus tämän päivän äitien ajatuksiin ja toiveisiin. Se käy läpi koko imetystaipaleen aina mielikuvista maitobaariarkeen, mahdollisiin hankaluuksiin ja lopulta imetyksen päättymiseen.

Asiantuntevan tekstin rinnalla kulkee vertaistukena äideiltä kerättyjä tarinoita ja kokemuksia, joiden ansiosta kirja toimii kuin paras äitikaveri. Kokemusten kirjo osoittaa, että imetyksessä kaikki tunteet ja tyylit ovat sallittuja.

Tehtäväsivut auttavat pohtimaan omia tunteita, ja täytettyinä niistä jää vauvakirjamainen muisto imetysajasta.

Tutustu Nykymutsin imetyskirjan nettisivuun täällä.
Katso tekijöiden haastattelu Huomenta Suomessa 1.10.2018 täällä.

Kirjasta sanottua:

”Juuri tällaista lässyttämätöntä tietoa (ja toisaalta lempeää kannustusta) minäkin olisin kaivannut imetykseni ensi kuukausina.”
Mutsie-blogi 19.9.2018

”Nykymutsin imetyskirja tuo uuteen ja outoon tilanteeseen vertaistukea ja faktatietoa. Jos Laura voisi antaa tuoreille äideille yhden asian, se olisi luottamus omaan imetykseen.”
–Sanna Huolman, Vauva 13.9.2018

”Nykymutsin imetyskirjan kirjoittaja toivoo, että jokaisessa vauvaperheessä vallitsisi myönteinen ja armollinen tunnelma.”
–Terhi Pape-Mustonen, Maaseudun Tulevaisuus 10.9.2019

”Myytinmurtaja-kaksikko. Laura Talvitie ja Pauliina Ahonen, ystävykset Kuopiosta, koostivat imetyskirjan, jossa korostuvat äitien äänet.”
–Soili Porokka, Savon Sanomat 31.8.2018

”Tätä kirjaa olisin kaivannut vuosia sitten. Nykymutsin imetyskirja tuo lukijan vierelle ringin naisystäviä, jotka lempeästi kertovat, mitä imetyshomma oikeasti on. Nyt julkaistu kirja avaa lapsen ruokkimisen arkea monelta kannalta. Se ei kavahda puhua yleensä ohitetuista aiheista, kuten seksuaalisuudesta, imettämisen fyysisestä nautinnosta, ahdistavuudesta tai hetkestä, jolloin on aika lopettaa”
–Kirsikka Otsamo, Aamulehti 27.8.2018