Onnellisen ompelijan opas

Jokainen nainen tarvitsee vaatteita, jotka istuvat kauniisti ja joita on helppo yhdistellä. Onnellisen ompelijan oppaan hauskat hameet, tunikat, mekot ja takit sopivat jokapäiväiseen käyttöön, ja niitä on helppo muokata mieleisekseen värien, kuosien ja koristeiden avulla. Kankaan vahvuutta vaihtamalla kevättakin kaavalla saa tehtyä upean syystrenssin, ja nappeja, rusetteja ja koristenauhoja muuttamalla jokaisesta vaatteesta saa takuulla omannäköisen.

Onnellisen ompelijan oppaan esittelemät mallit on helppo ommella. Kirjan alussa kerrotaan tarpeellisista työkaluista ja kerrataan, kuinka laskokset, piilovetoketjut ja napinlävet onnistuvat vaivatta. Kätevä kierreselkä takaa, että kirja pysyy auki työpöydällä myös työn touhussa.

Jokaisesta vaatteesta löytyvät luonnollisen kokoiset kaavat koosta XXS aina kokoon XXL. Kirja myös neuvoo, kuinka standardikokoja pystyy muokkaamaan mieltymyksien ja vartalon mukaiseksi. Istuvuus on kauniiden vaatteiden salaisuus!

Kirjan kaava-arkissa numero 1 on harmillinen virhe: kahdessa palasessa on sama teksti. Alkuperäisen kaavan voi kuitenkin korjata helposti itse. Oheisessa tiedostossa on oikea teksti korostettuna. Lataa mallitiedosto tästä.