Opi soittamaan koskettimia

Opi soittamaan koskettimia esittelee havainnollisesti kosketinsoitinten perusteet aina soittoasennosta ja sointuotteista lähtien. Kirja neuvoo sopivan soittimen valinnassa, nuottien lukemisessa ja opastaa parhaisiin harjoittelutapoihin. Kirjan kannustava mutta rento ote auttaa kehittämään soittotaitoa ja varmuutta nopeasti. Kirja purkaa säveltämiseen liittyvää turhaa mystiikkaa ja siitä hyötyvät paitsi kotistudiossaan omaa musiikkiaan tekevät myös ennen kaikkea ne, jotka tahtovat soittaa yhdessä bändin kanssa.

Oikeat otteet ja sormitukset esitellään selkein valokuvin ja piirroksin, ja kätevät pikaoppaat sointuihin ja sävelasteikkoihin tekevät kappaleiden opettelemisesta helppoa. Innostavat ja monipuoliset harjoitukset voi kuunnella myös mukana tulevalta levyltä. Kierreselän ansiosta kirja pysyy hyvin auki harjoitellessa, ja kompakti koko takaa, että opas kulkee kätevästi mukana.

Steve Asworth on opiskellut pianonsoittoa arvostetussa Guildhall School of Music -oppilaitoksessa Lontoossa. Hän on kokenut muusikko ja soitonopettaja.