Pääsiäiskoristeet

Arne & Carlos

Norjalaiskaksikko Arne ja Carlos aiheuttivat kirjoneulotuilla joulupalloillaan varsinaisen buumin. Puikkoihin tarttuivat sellaisetkin, jotka eivät aiemmin olleet uskaltaneet. Uudessa Pääsiäiskoristeet-kirjassaan Arne ja Carlos tarjoavat paljon uusia neulemalleja ja vihjeitä kodin koristeluun ja ystävien ilahduttamiseen. Kirjan töitä on hauska neuloa, ja ne sopivat hyvin lahjaksi. Tuliaiseksi sopii pajunoksaan ripustettu pääsiäispallo tai korillinen värikkäitä munia ja kattauksen voi kruunata nimikoiduilla munanlämmittimillä. Pikkutarkasta työstä pitävät neulovat ystävälle upean Fabergé-munan. Ja kukapa ei rakastaisi pääsiäispupua, jolle voi vaihtaa vaatteita.

Neulojat voivat vaihtaa kokemuksia ja vinkkejä Arne ja Carlos Pääsiäiskoristeet -facebooksivuilla. Ota ilo irti keväästä ja valmistaudu pääsiäiseen Arnen ja Carloksen kanssa!

Tutustu Arnen ja Carloksen omiin sivuihin täällä ja käy katsomassa heidän videoitaan täällä.

 

 

 

Kirjasta sanottua:

”Norjalaiset Arne ja Carlos tulivat Suomessakin tunnetuksi joulun alla julkaistusta Joulupallot-kirjastaan. Miesten ohjeiden mukaan neulottiin joulukoristeita puikot suhisten. Nyt Arnelta ja Carlosilta saadaan uusi kirja, jossa perehdytään pääsiäismunien ja muiden pääsiäiskoristeiden neulomiseen. Huikeat värit ja veikeät ohjeet vievät mennessään!”
– Marjo Tynkkynen, tori-lehti, 1/2012.

”IS-testituloksena syntyi paidan muotoinen munanlämmitin. Paitulit voi tehdä myös kirjainkuvioinneilla tai raidallisiksi. (…) Idea paidanmuotoisesta munanlämmittimestä on hauska, vaikka en sitä varsinaisena hyötytavarana osaakaan ajatella. Tästä voisi kuitenkin tulla hyvä lahja kaverille vaikka uuteen kotiin.”
– Tarja Vilén, Ilta-Sanomat 22.3.2012.

”uudessa teoksessaan norjalaiskaksikko neuvoo pääsiäiskoristeiden tekemisessä. Kirjan töitä on hauska neuloa ja ohjeet ovat mukavan selkeät. Neulottu pääsiäispallo, tipukoristeiset neulemunat tai pääsiäispupu ovat mainioita koristeita ja vaikka lahjoja. Haasteellisemmasta työstä pitävä nueloo munan, jonka kuvion inspiraationa on Fabergé-muna.”
Koti ja Keittiö, 4/2012.

”Kukapa voisi olla ihastumatta Arneen ja Carlokseen, jotka jutustelevat muutenkin mukavasti hitaan elämäntavan ja käsityöharrastamisen puolesta. Heidän neulomistaan katsellessa herää innostus: voi miten helppoa, tuohon pystyisin kyllä minäkin. Se, jos mikä, on palkitsevaa.”
– Heidi Laaksonen, Suuri Käsityö, 3/2012.

”[Joulupallot-kirjan h]elpot ja selkeät ohjeet innostivat yrittämään, ja onnistumisen iloa jaettiin ahkerasti sosialisessa mediassa, kun (kerrankin) onnistuneita käsitöitä haluttiin esitellä ystäville.
Pääsiäiskoristeet -kirjan ohjeet ovat ensimmäisen kirjan tapaan helppoja ja selkeitä, ja kirjan lopussa esitellään vielä varmuuden vuoksi silmukoiden lisääminen, varsipisto ja silmukoiden jäljentäminen.”
– Minna Nevalainen, Apu, 12/2012.

Kuvia kirjasta

© Kustannusosakeyhtiö Otava

© Kustannusosakeyhtiö Otava

© Kustannusosakeyhtiö Otava