Parhaat jalkapallotuuletukset

le Maux Mathieu & Baptiste

Maalituuletukset ovat olennainen osa jalkapalloa. Ne ovat kuin piste I:n päälle ja usein ikimuistoisin osa ottelua, turnausta tai jopa pelaajan uraa. Tähän kirjaan on koottu jalkapallon parhaat maalituuletukset sekä tarinat niiden takaa.

Kirjasta löydät:

  • Legendojen tuuletukset, kuten Jairzinhon syliin hypännyt Pelé, kameraa kohti ryntäävä Maradona ja patsasmaista vartaloaan esittelevä Cristiano Ronaldo.
  • Erikoisimmat tuuletukset, kuten Rooney ilmanyrkkeilemässä, Aubameyangin supersankarimaskit ja Francesco Tottin selfie.
  • Henkilökohtaiset viestit, kuten käsillään sydämen muodostava Gareth Bale, Pauletan siipimäinen tuuletus, josta hän sai lempinimensä Azorien kotka tai Bafémtiti Gomisin pantterikävely.
  • Klassiset tuuletukset joka tilanteeseen. Opi esimerkiksi, milloin nurmella voi liukua polvillaan (ei saa olla liian kuivaa) tai koska tuuletus on syytä jättää tekemättä (omaa entistä joukkuetta vastaan).

Katso täällä videolta esimerkki, kuinka syntyvät islantilaisjoukkue Stjarnanin hulvattomat tuuletuskoreografiat, kuten soutu, synnytys ja kalastus.

Kuvia kirjasta

© Kustannusosakeyhtiö Otava

© Kustannusosakeyhtiö Otava

© Kustannusosakeyhtiö Otava