Pieru – bongarin opas nousi marraskuun Mitä Suomi lukee? -listalle sijalle 6!

Tunnistatko hiipivän kauhun, savupommin ja jälkijäristyksen? Tiedätkö, missä viihtyvät hienopieru ja uinuva koira? Havainnollinen ja perusteellinen Pieru – bongarin opas opettaa tunnistamaan kaikki tärkeimmät pierulajit sisäisestä sankarista pitkiin jäähyväisiin. Jokaisesta tuhnusta, leijasta ja paukusta kerrotaan perustiedot, kuten äänen ja hajun laatu, levinneisyys sekä kantama.

Eikä tässä vielä kaikki. Kirjassa on ainutlaatuinen äänirasia, josta voit nappia painamalla kuunnella perinpohjaiset näytteet jokaisesta pierutyypistä. Kuljeta kirjaa aina mukanasi, sen avulla voit tarkistaa, oliko työpaikan hiljaisuudessa kuulunut rupsahdus koston enkeli vai viipyilevä vieras!

Crai S. Bower kirjoittaa kolumneja, artikkeleita ja kirjoja muun muassa laskettelusta, arkkitehtuurista ja pieruista. Hän asuu Seattlessa.

Travis Millard asuu ja työskentelee Los Angelesissa. Hän välittää kuvituksiaan Fudge Factory Comics -yrityksensä kautta.

 

Kirjasta sanottua:

”Pieru-kirjassa kuultavissa on peräti 10 eri pierutyyliä, joista pitkät jäähyväiset on kammottavin jo uskomattoman kestonsa vuoksi. Konttorilla tehdyn pikatestin perusteella kirja vetoaa myös aikuisempaan makuun ja saa naurun jopa ankaran maailmanmiehen (ja jopa hillityn naistoimittajan!) suupieleen.”

– Markus Ånäs, Kauppalehti 12.11.2009