Pukeudu kuin mies. Modernin vaatekaapin klassikot

David Fung & Yena Kim

Ajatuksella koottu ja hyvin hoidettu vaatekaappi säästää aikaa, vaivaa ja rahaa, sillä laadukkaat vaatteet ovat monikäyttöisiä ja pitkäikäisiä. Oikein valitut klassikot, toimivat yhdistelmät ja laadukkaat merkit riittävät pitkälle. Pukeudu kuin mies kertoo, mitkä vaatteet jokainen mies tarvitsee vaatekaappiinsa.

Asiantunteva, kaikenikäisille miehille sopiva opas neuvoo miten valita itselle sopivat vaatekappaleet, ja laatia tyylikäs, omannäköinen asukokonaisuus. Lisäksi opas kertoo esimerkiksi, milloin on syytä sijoittaa laatuun (täydellinen valkoinen kauluspaita), ja milloin on paikallaan säästää (kirpputorilta löytynyt maihinnousutakki).

Entä kuinka valita oikein istuva pikkutakki, t-paita tai suorat housut? Voiko farkkupaitaa käyttää farkkujen kanssa? Kuinka pukeutua kesähäihin tai työhaastatteluun? Miten solmio solmitaan?

Muodista innostunut aviopari David Fung ja Yena Kim alkoi luoda kokonaisuuksia miestenvaatteista. Malli puuttui, mutta paikkaaja löytyi läheltä: pariskunnan koira Bodhi on ilmiömäinen poseeraaja. Pariskunta perusti Mensweardog-blogin, jolla riittää niin tyylin kuin mallinkin ihailijoita.

Kirjasta sanottua:

”Aina silloin tällöin on hyvä miettiä omaa pukeutumistaan ja tarkistaa vaatekaappin sisältö. Mikäli oma tyyli, vaatesanasto tai inspiraatio on hukassa, niin David Fungin ja Yena Kimin Pukeudu kuin mies: modernin vaatekaapin klassikot johdattaa kledjujen salaisuuksiin.”
-Karri Harju, Man Made Lifestyle 7.10.2015

Kuvia kirjasta

© Kustannusosakeyhtiö Otava

© Kustannusosakeyhtiö Otava