Puolikuiva siiderikirja

Puolikuiva siiderikirja on
ensimmäinen Suomessa julkaistu kirja siideristä. Se kertoo juoman
maailmanhistorian ja esittelee eri siiderityypit. Kirjassa vieraillaan
Bulmerin vanhassa siideri- tehtaassa Englannissa ja Laitilan nuoressa
virvoitusjuomatehtaassa. Siinä tavataan vannoutuneita
siiderinharrastajia ja vihkiytyneitä siideriammattilaisia. Kirja neuvoo
valmistamaan kampasimpukoita siiderivoikastikkeessa ja muita hyviä
siideriherkkuja. Mukana on myös parhaat ohjeet kotisiiderin
valmistajalle.

Kirjasta sanottua:

"Karski mies juo yleensä olutta, siksi
Kemppaisen vilpittömässä innostuksessa omenaisiin on jotain herkkää ja
naisen sydäntä sykäyttävää."
– Minna Tuomela, Ilta-Sanomat

"…syksyn
parhaita esityksiä ruoka- ja juomakulttuurista. Lukijalle tulee sen
seurassa iloinen olo, melkein kuin pienessä siiderihuppelissa."
– Mirva Saukkola, Gloria