Rakennetaan maja!

Espinassous Louis

Majan rakentaminen on hauskaa puuhaa. Oman piilopaikan voi pystyttää pihan perälle, lähimetsään tai mökille. Rakennusmateriaaliksi kelpaavat oksat, puunrungot, laudat, kankaat ja vaikkapa elävät ja kasvavat pajunoksat.

Rakennetaan maja! esittelee 24 erilaista majamallia. Pian osaat pystyttää metsään laavun, tehdä suojan eläinten tarkkailua varten, loihtia lumesta iglun ja rakentaa puuhun upean piilopaikan. Kirja neuvoo, kuinka koota ja metsästä löytyvistä tarvikkeista voi rakentaa ikioman majan ja millaisten solmujen, työvälineiden ja tekniikoiden avulla se onnistuu. Voit rakentaa kirjan esittelemiä majoja ihan itse tai värvätä vanhemmat avuksi talkoisiin!

 

Kirjasta sanottua:

”Selkeästi piirroskuvitettu majakirja on oiva lahja lapsiperheille – ja kaikille meille peukalo keskellä kämmentä -isille. … Kirja kertoo erilaisten majojen perusrakenteet, mutta jättää tilaa mielikuvitukselle ja persoonallisille oivalluksille.”
– Marko Jokela, Helsingin Sanomat 30.6.2010

”Rakennetaan maja on hauska tietopaketti, jossa on sopivassa suhteessa käytännön ohjeita sekä yleisempää majoihin liittyvää tietoa.”
– Marjo Jääskä, Pohjalainen 15.8.2010