Rotumies

Rotumies on hillittömän hauska kirja kaikille miehistä pitäville. Valitsemalla miehen rodun oikein vältät monta turhauttavaa hetkeä vääränlaista miestä kouluttaessasi. Miehen kasvatus on aloitettava heti suhteen alussa. Ota huomioon miehen laumakäyttäytyminen, ja pääset pitkälle jo muutamalla peruskäskyllä. Mukana on 50 tunnettua rotua sekä kaikki kotimaiset rodut: suomenpystykorva, lapinkoira, suomenlapinporokoira, suomenajokoira ja karjalankarhukoira. Roduista kerrotaan luonteenomaiset piirteet: kiinnostuksenkohteet, liikuntatarpeen, syleilykapasiteetin, huomaavaisuusasteen ja valuuttavainun. Oppaan avulla löydät itsellesi sopivan miehen monien mahdollisten joukosta.

Tarkista minkärotuinen mies sinulla on tai minkälaisen hankintaa olet harkinnut ja kuinka kyseistä rotua kätevimmin käsitellään. Muista, että miehen hankinta on vastuullinen ratkaisu, sillä miehet elävät yhä pitempään.

 

Kirjasta sanoa:

”Rotumiehen valinta ei saa olla hetken mielijohde”
Pohjalainen / STT

”Opas sopii varsin hyvin sinkulle, joka voi etsiä kirjasta mieleistään rotua olevaa miestä ennen tositoimiin ryhtymistä.”
Keskisuomalainen

”Kirjan mielenkiintoisin yksityiskohta on rotuesittelyn yhteydessä mainittu kuuluisa rodun edustaja. Ansio näistä oivalluksista mennee kirjan suomentajalle, Jyrki Liikalle. Oiva Lohtander tosiaan muistuttaa englanninbulldoggia ja Frederik chow chow’ta.”
– Heidi Kivimäki, Aamulehti

”Elämän ikuinen ongelma on yksinkertainen: Mistä tiedän, että juuri hän on se oikea? Naisille on nyt tarjolla tähän kinkkiseen pulmaan eläimellinen apu eli Molly Hewittin uutuuskirja Rotumies. Opas miehen valintaan (Nemo). Siinä miehet on jaettu ryhmiin ja rotuihin.”
– Eeva Nikkilä-Kiipula, STT

”…sopii tyttöjen iltoihin, mutta ei tosikoille.”
Ilta-Sanomat

”En itse välitä tekohauskoista, ohuista hömppäkirjoista, mutta tämä on ehkä parhain lukemani sen lajin edustaja.”
– Marjo, Rottweiler-lehti

”Tosikkona olen varmaan väärä ihminen arvostelemaan tätä kirjaa. Yllätin kuitenkin oman mieheni hekottelemassa kirja kädessään eli kirjassa on pakko olla oivalluksia, joissa on vinha todenperäisyys.”
– Nina, Rottweiler-lehti