Säännöt

Säännöt – Miehen kirja on esillä Marko Bjurströmin juontamassa Jackpot-ohjelmassa MTV3-kanavalla lauantaina 15.11. klo 20. Ohjelman kilpailija on saanut tehtäväkseen opetella suuren osan kirjan 400:sta hulvattomasta säännöstä ulkoa.

Miehen on tehtävä, mitä miehen on tehtävä, mutta mitä ihmettä miehen on tehtävä? Ei pillejä. Mitä läskimpi mies, sitä pienemmät uimahousut. CD 2 on cd-boksin paras levy. Älä kuuntele ketään, joka sanoo ”hiinä ja hiinä”. Etenkään, jos kyseinen henkilö oli hetki sitten ”palaamassa astialle”. Nämä ja 600 muuta sääntöä on kerätty kovien kansien väliin. Siksi ne ovat totta.

 

Kirjasta sanottua:

”Mies, oletko äskettäin pohtinut minkälaista small talkia pisuaarilla tulisi harrastaa? Etkö ole löytänyt nasevaa vastausta kysymykseen ”Mitä kuuluu?”? Entä harkitsetko lemmikkifrettiä, leopardikuosisia alusvaatteita, vyölaukkua tai erikoista soittoääntä? Ennen kaikkea, aiotko näpytellä tekstariisi söpön hymiön?
Kolumnisti Jyrki Lehtolan mukaan hymiöitä käyttävät ja käyttämättä jättävät ihmiset eivät koskaan kohtaa. Ei liene tarpeellista lisätä, että Lehtola kuuluu jälkimmäisiin.”
– Kirsikka Otsamo, Aamulehti